Skip to content

Veiligheid

Veiligheid

Certificering

RailStaffing vindt het van groot belang dat we goed en juist gecertificeerd personeel aan uw leveren. Na een grondige aannameprocedure, worden de originele certificaten en machinistenvergunning op echtheid gecontroleerd door de vakinhoudelijke leidinggevende. Voor de kandidaat wordt nadat de documenten goed zijn bevonden, alles gedigitaliseerd en in een persoonlijk profiel verwerkt. Hiervan is ook een hard copy dossier aanwezig. Eventuele verlopen certificaten waar (her-) instructie(s) van belang zijn, zullen door RailStaffing geleverd worden. De kandidaat ontvangt een wachtwoord met inloggegevens en kan ten alle tijden zijn dossier inzien en beschikbarheid door geven. Dit geldt 1-op-1 ook voor de zzp-er.

Borging ATW

Het is voor RailStaffing en opdrachtgevers van groot belang dat de ATW op de juiste manier geborgd is. Alle machinisten worden wekelijks in de planning meegenomen. Bovendien zijn de machinisten verplicht een getekende kopie van hun planning van nevenactiviteiten in te leveren en hun beschikbaarheid tijdig door te geven. Machinisten die hier niet aan voldoen worden niet ingezet! Voor ingehuurde ZZP’ers geldt hetzelfde. RailStaffing ziet in een speciaal ontwikkeld planningsprogramma (CAPPS) erop toe dat de ATW volgens de juiste norm wordt gehanteerd.

Door gebruik van het CAPPS, is het voor zowel de machinist als opdrachtgever mogelijk om altijd de planning in te zien. Voor de opdrachtgever betekent dit een transparant inzicht, in wat de betreffende werknemers doen. U heeft altijd zicht op uw eigen aangevraagde diensten en ziet de overige diensten bij andere klanten als nevenwerkzaamheden. Zo heeft u zicht op de handhaving ATW.

Veiligheid
Veiligheid

Dossiers up-to-date

Het is voor RailStaffing van groot belang dat dossiers in te zien en up-to-date zijn. RailStaffing voert de aangeleverde certificaten in. Het CAPPS (Control Application System) bewaakt de houdbaarheid van alle certificaten, geheel automatisch. Drie maanden voor verloop wordt bij iedere opening van het CAPPS, de verloop datum, het onderwerp en de betreffende machinist getoond om de aandacht hierop te houden. Dit overzicht wordt éénmaal per week gemaild naar de vakinhoudelijk leidinggevende, om op tijd de betreffende instructie te geven. U als opdrachtgever ontvangt een inlogcode om de betreffende dossiers ten alle tijden in te kunnen zien en te kunnen downloaden als hard copy. Bij een eventuele audit demonstreren wij het CAPPS graag aan u!

Audits

RailStaffing hanteert de hoogste norm betreffende borging en certificering. Om dit te bewerkstelligen wordt tweemaal per jaar een audit uitgevoerd door een externe partij. Een onafhankelijke partij auditeert ons veiligheids management systeem, zodat wij kunnen garanderen dat dit van de hoogste norm is. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Veiligheid

Vacatures

 

Machinist VB

+ Consectetuer adipiscing elit,
+ Nam liber tempor cum
+ Claritas est etiam processus
+ Mirum est notare quam

Vakinhoudelijk leidinggevende

+ Typi non habent claritatem
+ Ut wisi enim ad minim
+ Quae cum essent dicta
+ Audax negotium, dicerem